Festens afslutning – takkekort 

 

 

Et takkekort kan være et udmærket afsluttende aspekt af en gennemført fest. Nogle synes, at takkekort er formelle og kedelige, men dette behøver ikke være tilfældet. Det kan være en måde at sige tak for sidst på, som virker gennemført og professionelt.

 

Takkekort bør afspejle den stemning, som var til festen, og det er en god måde at ”genopleve” festens højdepunkter og indslag. Du kan f.eks. vedlægge billeder fra festen, eller give adressen på en hjemmeside, hvor du har lagt billederne, som blev taget på dagen. Et takkekort kan også være en sidste simpel måde at fyre en joke fra festen af på, eller nævne et par morsomme episoder og hermed genskabe positive og sjove minder fra dagen hos dine gæster.

 

Dine takkekort kan selvfølgelig også, som i ordets egentlige betydning, være en godFind et takkekort, som passer til den stemning, som var til din fest - glad mand takkekort og simpel måde at sige tak for en fantastisk oplevelse på.

 

Hvis du har brugt indbydelser og bordkort til festen, vil det virke meget gennemført, hvis dine takkekort er lavet i samme stil og evt. med samme tryk eller materialer som disse. Det klassiske takkekort er det fysiske kort, som sendes med posten eller afleveres personligt. Men du kan dog også sende elektroniske kort pr. sms eller email. Ligesom med f.eks. bordkort kan de findes gratis på Internettet, så det behøver ikke at koste noget. Hvis du ønsker at køre den professionelle stil helt igennem, kan du selvfølgelig købe kort både via nettet og gennem forretninger såsom boghandlere mv.

 

Under alle omstændigheder udgør takkekort den officielle afslutning på dit festarrangement og er din mulighed for at sætte et mærkbart punktum og samtidig atter henlede opmærksomheden på den gode oplevelse og de minder, som du har delt med dine gæster til festen. Et takkekort er dermed endnu en mulighed for at glæde dine gæster – og dermed også dig selv!