Gode og spændende links relaterede til temaet underholdning og fest.

Live band Bestil et band som leverer musik lige som du vil have det. Sammen med musikerne sammensætter I festens musikalske indslag.

Ophold i gave Forkæl værtsparret med et skønt ophold i det sønderjyske tæt på grænsen til Tyskland.

Udklædningstøj - Se det store udvalg i udklædningstøj. Her er kostumer til både mænd, kvinder og børn.

Mobildiskotek -MusikDJ tilbyder et landsdækkende mobildiskotek med DJ's, lys og lyd til dit behov. MusikDJ har erfaring med er stor variation af events og gør en dyd ud af personlig kommunikation, forventningsafstemning og selvfølgelig god musik. Vi har faste procedurer for hvordan vi rammer jeres ønsker og behov for festen, da vi er til for jer og jeres gæster og ikke os selv.  

Få en sang - Bestil en skræddersyet sang til festen. Du bestemmer selv hvilken melodi sangen skal synges på og hvor lang festsangen skal være. Tag kontakt og kom med et festligt indslag til begivenheden.

Gode gaveråd - Mangler du den perfekte gave til dagens midtpunkt? Så skal du tjekke denne side, som har samlet forskellige gode bud på den rigtige gave, f. eks. til studenten, kæresten, konfirmanden eller til bedsteforældrene m. fl.

Festorgel - Gratis musikfiler som MP3. Her finder du mere end 4.000 forskellige musikfiler, som gratis kan downloades og afspilles til dine festsange.

Invitationer til fest - Prøv dette nye koncept med invitationer, som er er lavet på en CD. Fås komplet med cover og konvolutter til afsendelse.

Tilføj link gratis - Et nyt dansk link katalog, hvor du kan tilmelde din hjemmeside gratis, hvilket hjælper din hjemmesides placeringer i søgemaskinerne.

Mad ud af huset - Her kan du få lækker festmad ud af huset i hele Nordsjælland, København, Roskilde mm. Vi taler om rigtigt lækkert og flot anrettet festmad, som du kan læs nærmere om på siden. Du kan også ringe og få en snak med ejerne.

Specialsyede festkjoler - Få syet en festkjole nøjagtigt som du gerne vil have den. En specialsyet kjole gør det nemt for dig at få en festpåklædning, som er ud over det sædvanlige. Brug linket for at komme til siden.

Smykker i vintage stil - På denne side kan du købe smukke og meget unikke smykker. Alle er håndlavet og mange af vintagedelene bliver købt i Paris.

Gratis strikkeopskrifter - Denne side giver dig mulighed for at bruge foreskellige strikkeopskrifter, som er både unikke og gratis. Siden er inddelt med kategorier, så du hurtigt kan finde dine foretrukne strikkeopskrifter. 

Sange til julen - Mangler du nogle gode danske tekster til diverse julesange, så tjek denne side. Her kan de gratis kopieres og bruges juleaften når der skal danses rundt om træet.

Afholdelse af firmajulefrokost i KBH - Har du ikke tid til at planlægge årets firmajulefrokost? Så få professionelle til det. 

Hvis du synes, at dit domæne skulle være her, så skriv til mig.