Vælg de rigtige events til jeres polterabend 

 

 

Står du og skal arrangere events til en polterabend, så glæd dig! Der er så mange events at vælge imellem, at i kan få lige præcis de oplevelser og indslag, som i gerne vil have.

 

Der er dog nogle få, men vigtige ting at tage højde for, når der skal arrangeres en polterabend. Den vigtigste er:

 

Sørg for at der også er sjovt for den, som der holdes polterabend for!

 

Events til din polterabend - bueskydningMed dette mener jeg, at der er tradition for, at den vordende brudgom skal udsættes for ubehagelige events og begivenheder i løbet af sin polterabend. Dette er også sjovt og ok, så længe en vis grænse bliver respekteret. Det er IKKE sjovt, hvis vedkommende ikke får en god dag, fordi arrangørerne har tænkt på, hvordan de kunne ydmyge den kommen brudgom mest muligt.

 

En god tommelfingerregel er, at hvis du vil synes, at det var sjovt og i orden, hvis du selv blev udsat for de samme begivenheder og indslag, så er du formentlig ikke helt ved siden af. Husk på, at det vigtigste overhovedet er at give jer alle og især den kommende brudgom, en rigtig god dag, som i kan huske i mange år bagefter med et smil på læben.

 

En anden vigtig ting er prislejet. Der er så mange events, at du kan bruge uanede mængder af penge på dem, og en polterabend bliver ikke nødvendigvis sjovere, desto dyrere den er. Prøv evt. lige at vejre stemningen hos dem, som skal med, så i sammen kan finde et niveau, som i synes er ok.

 

Sidste råd er: Sørg for at der er lidt tid mellem de events i har valgt, og lad være med at vælge alt for mange indslag i løber af dagen. Pauserne kan bruges til at hygge jer med en øl eller to, slappe lidt af fra sidste event eller hvad i nu har lyst til. Det er synd, hvis i får stress for at kunne nå det hele, da hele idéen med en polterabend jo gerne skulle være hyggelig og sjov.  J

 

Her er nogle idéer til indslag og events til jeres polterabend. Listen er ment som inspiration, og du kender både brudgom og gæster, så brug din egen dømmekraft og fantasi til at vælge de rigtige:

 

Den klassiske: Paintball

 

Den traditionelle: Striptease (Find ud af, om den kommende brud ville synes dette er i orden før der bestilles og lad være med at overskride hans grænser her)

 

Den platte: Sumobrydning i kostumer

 

Den hyggelige: Bowling

 

Den morsomme (til mænd): Ansigtsbehandling med øjenbrynsplukning og ansigtsmaske. Alternativt afvoksning af det ene ben. (Dette skulle dog være lettere smertefuldt, så hav lige dette med i overvejelserne.)

 

Den maskuline: Event med bueskydning eller flugtskydning mv.

 

Den anderledes: Midgård event med rollespil

 

Den luksuriøse: Wellness med sauna, spabad mv.

 

En blanding af events og indslag med action og andre med afslapning og hygge vil formentlig være en god idé. Der skulle jo gerne være noget energi til om aftenen, hvor den gode mad og byturen/drukfesten nok vil være det sidste i rækken af events til jeres polterabend!  J 

 

Held og lykke – og glæd jer!

 

 

 

 

Flot Gin Joy drink

GinJoy [JAVASCRIPT-00020685298]

4 cl Geranium Gin
1 cl Chartreuse gul
1-1,5 cl Citronsaft
1 cl
 Gomme sirup
1 halv båd pink grape

Shakes med is, si  indholdet over i et rocksglas  med knust is. Serveres med en grapeskive som pynt.

 

 

 

 Kahlua Tequila

Below East side

6-8 Limebåde
1 Ske rørsukker
2 cl
 Gomme sirup
3 cl Kaffelikør
3 cl Tequila 

Mos limebåde med en morter sammen med rørsukker i bunden af et  longdrink glas. Tilføj knust is og herefter de andre ingredienser. Rør godt før servering.

 

Husk: Book en tjener eller bartender som kan servere spændende drinks til jeres event.