Dansere som underholdning

Der findes mange former for dans, og professionelle dansere er faktisk en rigtig god måde at underholde dine gæster på.

Der findes mange forskellige former for dans, folkedans, line dance, græsk dans/Zorbas, mavedans, klassisk dans osv. osv. Fælles for dem er, at det kan være et flot og underholdende show at se på, hvis vel at mærke du har fundet dygtige dansere.

Derudover tilbyder en del af de professionelle dansere at undervise publikum som en del af showet, og hermed kan du få et aktivt underholdningsindslag, som involverer dine gæster. Det er ikke til alle fester, at det kan anbefales at få gæsterne med ud på dansegulvet, men for de flestes vedkommende giver det at røre kroppen og være med til at danse et positivt skub til humøret. Det drejer sig altså om, at du ud fra dit kendskab til dine gæster beslutter, om du vil vælge dansere som selv står for showet eller som byder dine gæster med ind i dansen.

Oftest giver et danseindslag - især hvis gæsterne aktivt deltager - et stemningsløft ligesom det løsner op for stemningen og får gæsterne til at grine sammen. Et godt udgangspunkt for festen. Herunder finder du et par forslag til anderledes danseshows:

Logoet for Zorbas.dk - græske dansereGræsk dans.www.zorbas.dk finder du græsk danseoptrædning med professionelle dansere, som benytter flotte traditionelle græske dragter. Du bestemmer selv om danserne skal lære dine gæster, hvordan man danser de kendte zorbas trin. Du kan også få en græsk musiker med i showet, så det er komplet, og så oplevelsen på det nærmeste tager dine gæster med på tur til grækenland. :-)

Mavedans.http://www.lenaastrid.dk/ kan du bestille en eller flere mavedansere, som kan give din fest et løft. Mavedans er meget udbredt i arabien og tyrkiet, men stammer måske fra Indien. Det er en meget intens dans, som er interessant og spændende at se på. Følger du linket finder du danskeren Lena Astrid, som er tidligere danmarksmester i mavedans. Hun kan bookes alene eller sammen med andre fra siden.