Den klassiske overraskelse til fødselsdag - surprise party´et 

 

 

Et godt gammelt trick for en anderledes og succesfuld fødselsdag er at lave et surprise party. Et surprise party giver nemlig flere ting til fødselsdagen: Spontanitet, spænding for gæsterne og overraskelse for fødselaren, hvilket er et rigtig godt udgangspunkt for festen. Ofte bliver fødselaren rørt og meget glad, og det giver en fantastisk følelse, når det er en, som man holder af.

 

Der er dog nogle ting, som er meget vigtige, hvis surprise party´et skal lykkes helt - og det skal det, hvis du vil opnå den fulde effekt af overraskelsen.

 

Fødseldag - surprise party med hund og katOptimalt set, skal det selvfølgelig være på selve fødselsdagen, at overraskelsen og festen skal holdes, men man må selvfølgelig få det til at passe med en dag, hvor både gæster, og den som fylder år, kan.

 

Nu kommer det sværeste: Det gælder om at sørge for, at pågældende ikke har lavet andre planer for sin fødselsdag, og hvis dette er sket, skal alle aftalerne aflyses, uden at pågældende finder ud af det!

 

Dette kan du helt undgå, hvis du sørger for at lave nogle planer med fødselaren, så du ved, at han eller hun ikke selvstændigt har fundet ud af noget. Planerne må gerne være stille og roligt, så pågældende ikke er forberedt på, at der skal ske det store. Hvis du samtidigt kan give det indtryk, at der ikke bliver en fødselsdagsfest i år af den ene eller den anden grund, så vil overraskelseseffekten af surprise party´et blive endnu større. Men husk, at det skal virke overbevisende, og ellers er det bedre helt at lade være  med at nævne det.

 

Selvom det kræver et stort arbejde at arrangere en sådan fødselsdag, så er det besværet værd. Det er noget, som virkelig gør indtryk på den, som du arrangerer det for, og ofte er det tilmed ret sjovt at arrangere. Du kan selvfølgelig kombinere dit surprise party med f.eks. en temafest eller hyre en komiker til at komme forbi, hvis du vil have endnu mere effekt og overraskelse.

 

Under alle omstændigheder kan jeg klart anbefale at arrangere fødselsdag på denne måde, hvis du har mod på det, for mange bliver virkelig glade for det.

 

Held og lykke med arrangementet.