Skab stemning med pynt og evt. bordkort 

 

 

 

Pynt, f.eks. i form af bordpynt, balloner og bordkort, vil altid være med til at løfte stemningen til et arrangement. Og bortkort kan nemlig sagtens være en del af pynten, hvis du sørger for, at de er lavet flot og/eller humoristisk.

 

De klassiske former for bordpynt og pynt i almindelighed er balloner, guirlander, konfetti, serpentiner, flotte duge, servietter og service, men bordkort og menukort kan som nævnt være en del af pynten. Hvis du holder dig til 1 eller 2 farver eller nuancer med pynt og bordkort mv., så vil det fremstå mere gennemført, fornemt og imponerende, når man går ind i lokalet. Omvendt kan alle farver i en stor mosaik også have sin charme og skaber en mere afslappet stemning. Igen afhængerBord med pynt og bordkort det altså af, hvilken fest og stemning du ønsker at skabe.

 

Bordkort vil være gode i nogle sammenhænge, men dårlige i andre. Hvis du på forhånd har tænkt på, at du gerne vil have placeret gæsterne på en bestemt måde, så er bordkort en vigtig detalje. Oven i købet kan de også være en del af bordpynten, og kan medvirke til at skabe et festligt indtryk hos gæsterne. Bordkort kan laves ud at hvad som helst, og kan faktisk være en del af pynten, som blot sættes ind på bordet, når gæsterne har fundet ud af, hvor de skal sidde. Du kan lave bordkort af alt, såsom balloner, servietter, pap, et stykke træ eller, hvad du ellers kan finde på. Kun fantasien sætter grænser.

 

Hvis du har en temafest, bør pynt og bordkort selvfølgelig afspejle temaet. Hvis du f.eks. har valgt et western tema, så vil eksempelvis et stykke træ eller et gulnet stykke papir med et skudhul i være et godt bordkort. Pynten i lokalet kunne være trætønder, afskudte patronhylstre og en spyttebakke. Bordpynt kunne være kaktuser og afskudte patronhylstre.

 

Husk dog, at ikke alt pynt er velegnet sammen. F.eks. vil en spyttebakke og kaktuser være usmart, hvis du regner med, at gæsterne bliver meget berusede, da det potentielt kan blive både ulækkert og farligt. Kaktuser og balloner er også rigtig dårligt sammen. J

 

Husk at det kan være skægt at lave pynt og bordkort, og det kan virkelig højne din fest eller arrangement. Derudover kan du lige så godt benytte bordkort som en ekstra chance til at pynte bordet, hvis du alligevel har tænkt dig at bruge bordkort til din fest.