De rigtige festsange, gerne gemt i en flot sangskjuler, som en underholdende del af din fest 

 

 

Festsange i en sangskjuler er for mange indbegrebet af en halvkedelig familiefest med suppe, steg og is, hvilket faktisk er både synd og en lidt kedelig side af noget, som kan være et absolut højdepunkt og skabe god stemning til din fest. Festsange dækker nemlig over mange genrer og muligheder, og en sangskjuler kan være både morsomt og flot udformet.

 

De positive muligheder med festsange er, at de er rigtig gode som isbrydere og til at løfte stemningen til festen. Dette gælder især, hvis du har lavet en morsom og gerne personlig festsang og du derudover sørger for at skåle ofte gennem sangen. Du kan bruge en sangskjuler til atFestsange til din fest - cd og node understreje din pointe med sangen: Er det en druksang, så kan din sangskjuler være lavet af en spiritusflaske. Er det er personlig sang til en anden person, kan du bruge noget, som symboliserer noget vigtigt fra personens liv – f.eks. en overskåret fodbold, en ridehjelm eller måske et par trusser... J Du kan også udsmykke din sangskjuler med personlige billeder fra vedkommendes opvækst osv., hvis du synes. Husk at det, som du nævner i festsangen ikke må være for pinligt for vedkommende, den drejer sig om – det skal jo gerne være en god fest for alle.

 

En anden tilgang er, at du kan udtrykke stærke følelser såsom stolthed, glæde og kærlighed, da det kan være nemmere at gøre dette i festsange end ved at holde en tale. Hvis du gerne vil gøre bedst muligt indtryk på én du holder af, så lav en personlig, kærlig og hengiven sang, hvor du slutter af med at holde en personlig tale til pågældende. Det er en fantastisk følelse at se én, som du holder af, blive rørt over din tale eller sang. I dette tilfælde kan en simpel sangskjuler lavet af en kurv overtrukket med flot papir og et godt billede af vedkommende være en god måde at præsentere sangen på.

 

Løsningerne er mange, men festsange kan virkelig være en god måde at udtrykke følelser eller løfte stemningen på. Eksempelvis kan du finde gratis sjove sange her via linket. Du kan derudover finde oceaner af gratis festsange mange andre steder online, eller du kan lave din egen. Det er også muligt at betale for at få lavet en personlig sang, som indeholder de oplevelser, som du ønsker skal være med i den. Jeg håber, at du har ændret lidt syn på, eller at du måske direkte har fået idéer til, festsange og evt. en sangskjuler. Held og lykke med projektet.