Festlokaler som en vigtig del af stemningen til festen

Har du nogensinde overvejet at bruge specielle festlokaler som en del af underholdningen til din fest?

Lad mig give dig et par eksempler:

Gæsterne er inviteret til en temafest med adelen som tema. Tror du det kunne hjælpe med at skabe stemning, hvis du bookede festen på et gammelt slot eller herregård?

Dit festtema er beachparty eller hawaiitema. Tror du det kunne hjælpe gæsterne og dig selv med at komme i stemning, hvis du lejede et stort luksus sommerhus med swimmingpool, spa og sauna?Eksempel på luksus sommerhus, hvor du kan holde en hawaiifest.

Du ønsker en fest, hvor du ikke skal gå og lave en masse selv, som ikke stopper tidligt, og hvor gæsterne ikke skal gå og tænke på, hvor meget de drikker i løbet af aftenen, fordi de skal køre hjem. Kunne det være en idé at bestille et lille weekendophold for dine gæster inkl. lækker menu om aftenen, overnatning og morgenmad?

Der er mange variationer over dette tema, men fælles for dem er, at du har mulighed for i stor stil at påvirke stemningen til din fest. En del af løsningerne er dog lidt økonomisk tunge, men omvendt kunne det måske erstatte den underholdning, som du havde tænkt dig at købe til festen, og dermed "tjener du på gyngerne, hvad du har mistet på karrosellen." Desuden kan du med et sommerhus passende selv anvende det som ferie i resten af perioden, og dermed spare på feriebudget mv.

En anden fordel ved disse løsninger er, at du forlænger samværet til dagen efter, hvis alle gæster overnatter. Morgenmad og en kop kaffe er ofte en rigtig god og hyggelig måde at afslutte en fest på, især hvis du godt kunne tænke dig lidt ekstra tid sammen med dine gæster.

Husk også at det ikke nødvendigvis skal være dig, som betaler for det hele, da eksemplet med et weekendophold med overnatning og morgenmad f.eks. kunne være på frivillig basis, som gæsterne selv betaler. Dette er helt op til dig og dit festbudget, men det er i hvert fald et glimrende alternativ, som kan overvejes.