Jokes og sjov til festen

 

 

Der er ingen tvivl om, at humor i form af sjov og gode jokes er en uundværlig ting til en vellykket fest. Ofte kommer det heldigvis af sig selv, men hvis du gerne vil lave festen til mere end gennemsnittet, har du mulighed for at lave sjove indslag eller at hyre nogen til at gøre det.

 

Sjove indslag kan være jokes, en sjov tale eller en selskabsleg, hvor humor er i højsædet. Ølstafet er også en mulighed du kan overveje, da disse ofte er ret underholdende, men det afhænger jo meget af, hvem dine gæster er.. J

 

Du kan også leje en professionel komiker, hvis du er klar til at bruge lidt flere penge, forSjov og jokes til festen at opnå en sjov fest over gennemsnittet. Igen afhænger det af dig selv, din økonomi, evner som underholder eller om du kender en, der er morsom, og som vil stå for indslaget.

 

En anden mulighed er at lave en sjov festsang fyldt med jokes, hvad enten de er stuerene eller direkte perverse. Her skal du igen lige tænke over, hvem gæsterne er, men dette er en simpel måde at tilføre noget godt humør til din fest. Du kan finde uanede mængder af jokes online, ligesom du sagtens kan finde nogen, som kan skrive en humoristisk sang for dig, hvis du ikke selv har mod på det.

 

Hvis du kender nogle gode jokes, er det som sagt også en mulighed blot at fyre disse af. Det bedste ved dette er, at selv hvis de kikser fuldstændigt, så vil der blive grint af dig i stedet, og så har du stadig opnået det, som du satte dig for – nemlig at skabe humor og løfte stemningen… J

 

Herunder finder du 3 små sjove eller kiksede jokes – vurder selv..

 

Den platte:

 

Der stod to køer på en mark. Så sagde den ene ”Muuhhh” og så sagde den anden: ”Øv det skulle jeg lige til at sige!”

 

Den simple:

 

Der sad to frøer på en jernbaneskinne. Pludselig råbte den ene: ”Hey pas på der kommer et..” SPLAT! ”Hvad?” SPLAT!

 

Den uetiske:

 

Alle børnene løb ud af den brændende skole, undtagen Bjarne mongol – de havde piftet hans rullestol!