De rigtige indbydelser til festen – festen begynder nemlig allerede med dine indbydelser

 

 

Indbydelser til festen kan fås i mange forskellige udformninger, såsom telefoniske, elektroniske, personlige og skriftlige indbydelser. Hvis du virkelig ønsker at holde en fest udover det sædvanlige, bør du dog overveje hvilke indbydelser, som passer bedst til dit arrangement.

 

Hvis du tænker dig om og gør noget ud af det, begynder din fest allerede med dine indbydelser, da de kan afspejler det tema eller den stemning, som du ønsker til din fest, og dermed forbereder du dine gæster på, hvad de kan forvente til festen. Invitationer kan dog også være lige det modsatte, nemlig indbydelser, som slet ikke minder om eller refererer til det, som der vil ske under din fest. På denne måde kan du overraske dine gæster, som jo ikke har andetFlotte indbydelser er en god start på festen - eksempel på invitationer til din fest end de indbydelser, som du har sendt til dem, til at finde ud af, hvad de skal forvente af festen.

 

Eksempler på ”forberende” indbydelser er et gulnet stykke papir med skudhuller i som invitation til en westernfest. Det kunne også være en konkret opfordring til påklædning eller et program for aftenen. Fordelen ved dette er, at gæsterne kan komme i den ”rigtige” stemning på forhånd, og kan dermed også glæde sig til den store oplevelse, som de skal have til din fest eller arrangement. Det er nemlig rigtig dejligt at glæde sig til en rigtig god fest.

 

Eksempler på bevidst vildledende invitationer er underdrivelser med ganske ”normale” indbydelser, og når gæsterne dukker op til festen, så serveres den lækreste gourmetmenu og en fremragende underholdning. Det kunne også være indbydelser til en formel reception, som viser sig at være en afslappet og løssluppen fest med venner, som kender hinanden i forvejen. Fordelen ved disse invitationer er, at det tilfører overraskelse og lidt mystik, hvilket faktisk kan skabe nogle rigtig gode fester. 

 

Indbydelser kan købes eller laves hjemme, afhængig af temperament, kreativitet og pengepung. Har du også bordkort og takkekort, kan de med fordel laves i samme stil som dine indbydelser, hvilket giver et professionelt og gennemført indtryk.